2023.09.24.

Lokálpatrióta

Újbuda civil hírportálja

MAGYAR FILMÜNNEP AZ ÚJBUDA TV ÚJ PROGRAMKÍNÁLATÁBAN!

2 min read
120 éves a magyar film. Ennek apropóján a helyi közösségi televízió is megújul.
Májustól klasszikus filmek, retró felvételek, aktuális információk, helyi értékek, kerületi ismert és kevésbé ismert arcok történetei, a már eltávozott legendák portréfilmjei is láthatók lesznek az Újbuda TV műsorkínálatában.
Tartsanak velünk, ünnepeljük együtt a magyar filmet és a filmezést!
 
Na végre, az elmúlt évek első igazán jó kezdeményezése a helyi közösségi tv részéről, már rég rá kellett volna jönni, hogy az agyonpolitizálás helyett a kultura és a színvonalas szórakoztatás felé kell fordulni egy helyi közösségi televíziónak. Szerintem nem kérdés, hogy ez több nézőt fog hozni, mint a partizán tv adásainak ismételgetése. (nem az a lényeg, hogy a partizán éppen melyik oldal kötelező agymosását végzi, hanem hogy köszönjük nem kérünk a csapból is politizálás folyik trendből egy helyi médiában, ami elvben a mi pénzünkből kellene a mi igényeinknek megfelelni)
 
na de most inkább örüljünk és javaslom aki tud keresse fel az Újbuda faebook oldalát és szavazzon, hogy mely magyar filmek kerüljenek vetítésre mindenki örömére.
 
Jelenleg a legtöbben a Tanú című 1969-es Bacsó Péter című filmre szavaztak, de szorosan mögötte a Macskafogó,  a Kemény kalap és krumpliorr (mert szeretnénk végre nevetni) és az Isten hozta Őrnagy úr is. Hogy végül mely filmeknek örülhetünk az rajtunk is múlik, akár 10 filmre is lehet szavazni, azt a 2 percet megéri rászánni.
És persze több ilyen értelmes kezdeményezést kívánok az Újbuda TV-nek. 
 
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

RSS
Follow by Email
Twitter
Youtube
Pinterest