2021.11.27.

Lokálpatrióta

Újbuda civil hírportálja

Újbudán a parkolási engedélyek meghosszabbítása kerültek automatikusan 2022. március 31-ig

1 min read

Tekintettel az ingyenes parkolás megszűnésének kérdéses időpontjára Újbuda Önkormányzata minden érvényes lakossági, gazdálkodói és egészségügyi várakozási hozzájárulás érvényességi idejét automatikusan meghosszabbította 2022. március 31. napjáig.

A meghosszabbított lakossági, gazdálkodói és egészségügyi várakozási hozzájárulások a 2020. évi várakozási hozzájárulásokban megjelölt területre továbbra is érvényesek, a lakosság részéről további ügyintézést nem igényelnek.
Újbuda Önkormányzata a 2021. évi hosszabbítási kérelmekre befizetett 2.000 Ft összegű eljárási díjakat visszatéríti. A postai úton befizetett díjak esetében postai úton, az átutalással kiegyenlített díjak esetében banki átutalással kerül visszafizetésre az eljárási díj. Az összegek visszafizetése folyamatos, kérjük szíves türelmüket.
Az új igények esetében (új beköltözők, új gépjárművek) a kérelmeket a https://parkolas.ujbuda.hu/ honlap „Várakozási hozzájárulások” menüpontjában leírtak szerinti feltételekkel és módon lehet benyújtani.

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

RSS
Follow by Email
Twitter
Youtube
Pinterest