2024.04.19.

Lokálpatrióta

Újbuda civil hírportálja

Ausztráliában mostantól bárki ugathat, kivéve a kutya :-)

2 min read

3 percnyi kuztyaugatás után eljárást indíthatnak a kutya tulajdonosával szemben Ausztráliában 🙂

Az ausztrál demokrácia túlcsordulása vagy félreértelmezése az új rendelet, ami inkább kabaréba való, mintsem jogalkotásba. Viszont hatalmas teret ad a szomszédoknak, hogy egymással szembeni utálatukat szerencsétlen kutyákra hivatkozva élhessék ki. A szomszédok ugyanis jogosan feljelenthetik egymást, ha a kutya éjszaka 3 percnél, nappal 6 percnél tovább ugat 30 percen belül, mondta ki rendeletben az ausztráliai Darwin bírósága. A területen a hang és képrögzítők, valamint a stopper órák eladása jelentősen megemelkedett 🙂 (ez persze csak szerkesztői irónia volt)

Akik nem tartanak kertjükben kutyát, azok ettől a rendelettől a felelősebb állatratás megerősödését várják, no mert gondolom akkor vagyok felelős kutyatartó, ha egy életre beleverem a kutyába, hogy kuss van 🙂  Erre nyilatkozott egy helyi kutyatulajdonos, hogy örülök, hogy kutyám ugatása a legnagyobb bűn a szomszédságban. 

Azért annak örülni kell, hogy Ausztráliában, meg a volág bármely pontján mindneki beugathat mindenkinek, sőt mint tapasztaljuk, Ausztráliában is akár fegyvereket is tarthatunk, és olykor elő is vehetjük és utcára mehetünk demonstrálni, rosszabb napjainkban egy iskolában vagy a szomszédban tarthatunk vérengzést, de a lényeg, hogy történjen bármi is, a kutya az maradjon csendben. Ha pedig jön a betörő és a kutya engedelmesen és csendben asszisztál a betöréshez, akkor meg az hülye kutya képtelen volt jelezni. 

Az emberek a Föld urai, vagy legalábbis annak hiszik magukat, és ehhez mindenki alkalmazkodjon, és legfőképp ne ugasson…

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

RSS
Follow by Email
Twitter
Youtube
Pinterest