2021.10.26.

Lokálpatrióta

Újbuda civil hírportálja

Csak védettségi igazolvánnyal lehet gólyatáborba menni

1 min read

A gólyatáborok biztonságossá tételéért javaslatcsomagot állított össze a felsőoktatási intézményeknek az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM), ebben alapszabályként szerepel, hogy a résztvevőknek és a szervezőknek igazolniuk kell a védettségüket.

Schanda Tamás, a tárca parlamenti és stratégiai államtitkára a Facebook-oldalán közölte: összeállítottak egy javaslatcsomagot az idei gólyatáborok megszervezéséhez és lebonyolításához, az ajánlásokat tartalmazó dokumentumot a felsőoktatási intézményeknek még az ünnep előtt kipostázzák.  

Szerkesztői lábjegyzet:

Természetesen ugyanazok a gólyatáborba igyekvő diákok az augusztis 20-i három napos ünnepségsorozaton minden korlátozás nélkül résztvehetnek a rendezvényeken, mert hogy a Nemzeti Ünnepén még a vírus is tisztelettel félreáll és kedélyesen végig nézi a tűzijátékot. 

Csak néha, csak olykor fedeznék fel logikát, következetességet a járványügyi intézkedésekben…Persze értem én, hogy a népnek már nagyon kell a kenyér és a cirkusz, és mivel a kenyér egyre drágább, hát marad a 3 napos cirkusz, és ha ebből lesz gócpont hát így jártunk…

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

RSS
Follow by Email
Twitter
Youtube
Pinterest