2024.04.16.

Lokálpatrióta

Újbuda civil hírportálja

Indulhat a párbeszéd az Önkormányzati képviselők és területükön érintett újbudai lakosok közt 2022-es év fejlesztéseiről

2 min read

2022.január 20-i testületi ülésen a 2022-es év költségvetését is tárgyalják az újbudai képviselők.

 

Junghausz Rajmund egy facebook bejegyzésben buzdítja a körzetében élőket, hogy keressék a választók ötleteikkel, javaslataikkal, mit szeretnének az ott élők a 2022-es év fejlesztései közt látni. Ez egy remek kezdeményezés, hiszen végre nem utólog értesülünk, tiltakozunk vagy épp helyeslünk, hanem a mi véleményünk alapján is módosulhatnak a fejlesztési tervek. Az Önkormányzat pedig így képbe kerülhet, hogy az Újbudaiak számára melyek a legfontosabb, legjobban várt fejlesztések.

A Lokálpatrióta mindenkit arra bátorít, hogy keressük fel vagy írjunk, telefonáljunk a körzetünk  képviselőjének és tegyük meg a javaslatainkat, kéréseinket, elvárásainkat. Ha végre van lehetőség a párbeszédre, akkor ne elzárkozzunk, hanem vegyünk részt ebben a folyamatban.

 

Íme Junghuasz Rajmund felhívása, amit reményeim szerint a többi újbudai képviselő is követni fog.

“Mit fejlesszünk 2022-ben Őrmezőn, Sasadon és Sashegyen?

Tisztelt Választók!
Újbuda költségvetését is tárgyaljuk majd a január 20-án esedékes testületi ülésen. A bejegyzésre érkező válaszokkal tudtok abban segíteni, hogy ne kerülje el semmi a figyelmem. Keddig várom az javaslatokat. Írhattok például a járdák kialakításáról, parkolási rendszer bevezetéséről, kutyafuttatók fejlesztésétől, játszóterek vagy parkok korszerűsítéséig bármiről. Most minden érdekes lehet, szárnyalhat szabadon a fantáziátok. Ha úgy érzed, hogy hiányzik valahol egy pad vagy jó lenne szemetest kihelyezni, akkor is írj! A válaszok jöhetnek kommentben, de írhattok Messengeren is.
Nincs rossz ötlet.
Előre is köszönöm az együttműködést!
Junghausz Rajmund
önkormányzati képviselő”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

RSS
Follow by Email
Twitter
Youtube
Pinterest