2022.12.03.

Lokálpatrióta

Újbuda civil hírportálja

SZépülde és egészségközpont Gazdagréttől pár percre Madárhegyen, ahol a lélek és test egyszerre regenerálódik és közben megszépül (1. rész) FunctionalFit

3 min read

A sportolás olyan, mint a párválasztás: keresgélsz és van ami tetszik és van, ami kevésbé; van, amit erőltetsz, mert azt gondolod jó, de végül még sem. Aztán egyszer csak rátalálsz az IGAZI-ra, amitől először csak lelkes vagy, aztán egyre jobban leszel, fejlődsz, boldog vagy és már csak azt érzed nem tudsz nélküle élni, és mindent tudni akarsz róla. Ehhez a szerelembe eséshez nyújt most segítő kezet a FunctionalFit egészségközpont Gazdagrétől néhány perces sétára Madárhegyen.

Vendége lehettem pár napja egy helyi vállalkozásnak Madárhegyen, a Törökbálinti út 72. sz. alatt, ami a mai rohanó világunkban egy menekülési pont, egy olyan regenerálódási központ, ahol minden porcikánk kényeztetve van, miközben a lelkünk is megnyugvásra, megtisztulásra lel, szó szerint új emberként jövünk ki onnan. A vállalkozás gyakorlatilag két külön vállakozás, akik együtt, egymásban találták meg a megoldást értünk. A FunctionalFit Egészségközpont és a Sikk-s Szépségszalon szimbiózisa, ahol mi vendégek észre sem vesszük, hogy valójában egy helyen vagyunk két helyen 🙂

Az egészségközpontban személyi és kis csoportos edzések; szülés/műtét/sérülések utáni rehabilitáció; baba-mama torna; masszázs; gyermek mozgásfejlesztés és táplálkozási tanácsadás zajlik gyógytornász, gyógymasszőr és más szakemberek bevonásával. A személyi edzéseket állapotfelmérés és személyes konzultáció előzi meg, hogy pontosan olyan edzésben legyen részünk, amire valóban szükségünk van a hatékony fejlődés érdekében.

A szépségszalonban fodrászat, kozmetika, pedikűr-manikűr, gyógypedikűr, műköröm, sminktetoválás és szempillaépítés vár ránk.

Elsőként a FunctionalFit részlegbe pillantottam be, és nem csalódtam 🙂 Mindent a mozgásra építenek, kiegészítve a táplálkozási tanácsadással, és az ügyfél egészségi állapotának függvényében több féle szakember is bevonásra kerülhet a személyre szabott programba. Fokozatos terhelés és állandó ellenörzés, kontroll alatt, a saját tempónkat és lehetőségeinket is figyelembe véve, elsődlegesen funkcionális jellegű edzésekkel, azaz saját testünk súlyát használjuk, de természetesen ehhez kisegítő eszközök is társulnak.

Balogh-Tóth Boglárkával, a FunctionalFit alapító oktatójával beszélgettem a rendszeres sportolás fontosságáról, az egészséges életmódról, a funkcionális edzés lényegéről, akut betegségeinkre gyakorolt hatásáról (pl. cukorbetegség) és sok más érdekes és aktuális támáról. 

A riport megtekintését követően érdemes ellátogatni at egészségközpont weboldalára is: 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

RSS
Follow by Email
Twitter
Youtube
Pinterest